Abonnement

sweelinck_cover_defDeel IIA van Het Sweelinck Monument, het Eerste Boek der Psalmen Davids, werd op 3 oktober jl. gepresenteerd tijdens een gedenkwaardig concert in de Waalse kerk van Amsterdam. Wilt u in het bezit komen van de Complete Vocale Werken van Sweelinck en zich abonneren op de hele serie? Klikt u dan hier voor meer informatie en details over onze abonnementen. Dat biedt u enkele voordelen:

– U ontvangt 5 tot 10% korting bij inschrijving en betaling vooraf (zie bestellingen)
– Deze luxe – exclusief voor de Nederlandstalige markt geproduceerde – gelimiteerde en genummerde uitgave is een waar collectorsitem. Bij inschrijving bent u verzekerd van uw exemplaar.
– Zodra er een nieuw CD-boek klaar is voor release, ontvangt u als eerste uw exemplaar per post. Heel gemakkelijk!

Er zijn verschillende sets van Het Sweelinck Monument (HSM deel I, II & III) voor u samengesteld. Uiteraard kunt u de Complete Set bestellen (6 boeken, 17 cd’s), maar als u al in het bezit bent van deel I (Wereldlijke Werken), kunt u kiezen voor een set Geestelijk Werk (Psalmen en Cantiones Sacrae). Ook kunt u een set bestellen met alle 150 Psalmen (4 boeken, 12 cd’s) of een los exemplaar van het zojuist verschenen Eerste Psalmboek. Klikt u hier om te bestellen via onze webshop. VG logo 2009

Vrije Geluiden
Op zondag 4 oktober jl. was het Gesualdo Consort Amsterdam te bekijken en te beluisteren via het VPRO-programma Vrije Geluiden. Mocht u deze uitzending gemist hebben, dan kunt u via deze link de TV-uitzending bekijken.